تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

سرلشکر سلامی: سپاه تصمیمات مهمی برای مناطق ‌سیل‌زده خوزستان گرفت

فرمانده کل سپاه پاسداران ‌با اشاره به مصمم بودن سپاه برای پیگیری مشکلات سیل‌زدگان گفت: در راستای توجه رهبرمعظم انقلاب و گله ایشان از وضعیت، سپاه تصمیمات مهمی برای مناطق ‌سیل‌زده گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 26
کد خبر: ۱۷۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد نماینده ولی فقیه در بیت امام جمعه اهواز با اشاره به بررسی‌های انجام شده از مناطق سیل‌زده استان خوزستان اظهار داشت: بناست که تمامی دستگاه‌ها برای پساسیل ورودی جدی داشته باشند تا با توجه به مشکلات، بتوان آنها را برطرف کرد.

 

وی با اشاره به بازدید‌های انجام شده از مناطق سیل‌زده خوزستان بیان کرد: تصمیم‌هایی برای سیل‌زدگان گرفته شده که امیدواریم از طریق هماهنگی و عنایت نماینده ولی فقیه در استان خوزستان حرکت خوبی را انجام داد.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به مصمم بودن سپاه به پیگیری مشکلات سیل‌زدگان خاطرنشان کرد: در راستای توجه رهبرمعظم انقلاب و گله ایشان از وضعیت، اقدامات خوبی صورت می‌گیرد.

 

وی با بیان این‌که به دنبال تمرکز بر 3 نقطه به عنوان الگو هستیم که در سطح استان خوزستان به کمک بیایند، ادامه داد: این نقاط به عنوان الگو در استان تبدیل می‌شوند و بعد براین اساس مشکلات را جارو می‌زنیم و با اصلاح نگرش‌ها می‌توان بر مشکلات غلبه کرد.

 

سردار سرلشکر سلامی با اشاره به این‌که تلاقی عمل و تقوا سبب پیش‌برد کارها می‌شود، اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حد توان به مشکلات می‌پردازد و سعی می‌کنیم که محور تحرک باشیم.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش از سخنان خود حضور حجت‌الاسلام والمسلمین در سمت نماینده ولی فقیه در استان خوزستان را فرصتی کم نظیر برشمرد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر